Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

Vandaag in beeld

DFT

Schoonmaken aquaria gat in de markt

Gisteren, 19:05

Een record aantal ondernemers zijn er in 2017 bijgekomen. Dat blijkt uit onderzoek van ING. Zelfs het schoonmaken van aquaria is een bedrijf waard.

Meest bekeken op De Telegraaf
02:10

AkzoNobel heeft Japanners onderschat

Kan PPG toch nog AkzoNobel overnemen? Die vraag speelt nadat een Japanse concurrent voorkwam dat Akzo branchegenoot Axalta overnam.
01:33

‘Nieuwe start voor TMG’

CEO Marc Vangeel geeft een toelichting op de toekomstplannen van TMG.
05:59

‘Black Friday zwaar overschat’

Problemen bij Randstad, waar komt de Fed mee en de hype van Black Friday. We nemen de beursweek door met Corné van Zeijl.
02:10

Lenie 't Hart: shit, wat moeten we nu doen?

Journalist Frank Waals vertelt over het kindermisbruik van de man van zeehondenredster Lenie 't Hart, filmregisseur Karst van der M.
01:25

Patsercontrole groot succes

De Rotterdamse politie gaat voortaan twee keer per maand bestuurders van peperdure wagens controleren. Tijdens dit soort controles lopen veel criminelen tegen de lamp. "Dit soort mensen moet je terugbrengen in de staat waarin ze geboren zijn: naakt en zonder bezit," zegt een rechercheur.
00:38

Kades onder water door hoogstand

Door de hoge waterstand lopen op meerdere plaatsen kades onder. Onder meer in Vlaardingen liep het water vrijdag over de kades.
07:14

China dendert telefoniemarkt binnen

In Europa kopen steeds meer mensen een Chinees toestel. DFT-verslaggever Rob Goossens over de Opkomst van China in de smartphonemarkt.
00:46

Gordon reageert op ‘wurgcontract’: staat niks...

Gordon baalt ervan dat één van de kandidaten zo zuur is geweest om de huwelijkse voorwaarden te lekken.
00:59

Oeps! Model glijdt uit op catwalk Victoria’s Secret

De sexy modeshow is dit jaar in Shanghai. De eerste beelden staan op social media en te zien is hoe één van de modellen valt