Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Dashcam

Straf dreigt na roekeloze inhaalactie

05 MEI 2017

Een roekeloze inhaalactie op de provinciale weg in Zuid-Limburg kan een bestuurder duur komen de staan. Beelden van het kamikaze rijgedrag zijn inmiddels in handen van de politie waardoor een flinke straf dreigt. Mail ook uw video naar verkeer@telegraaf.nl

Meest bekeken op De Telegraaf
00:52

Trucker totaal de weg kwijt

Opmerkelijke beelden van een trucker die zijn vak niet echt verstaat. De bizarre actie werd woensdag gefilmd op de Maasvlakte. Ook iets gefilmd? Mail naar verkeer@telegraaf.nl.
00:24

Dit is vader van terrorist ‘Manchester’

De vader van de zelfmoordterrorist die zich in Manchester opblies heeft woensdag een interview gegeven aan persbureau Reuters. Hij is inmiddels gearresteerd in de Libische hoofdstad Tripoli.
00:42

Bizarre dieventruc gefilmd

Deze man heeft een wel erg bijzondere truc om gratis te winkelen. De bizarre actie werd gefilmd in de Amerikaanse stad Mobile.
00:25

Dit is de mooiste vrouw van NL

Voormalig politieagente Nochtli Peralta is door lezers van mannenblad FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland.
00:20

'Nieuwe beelden terrorist Manchester'

Op deze beelden uit juli 2016 zou aanslagpleger Salman Abedi te zien zijn als hij het afval buitenzet. Dit meldt het Engelse Sky News.
00:22

Trump duwt premier Montenegro opzij

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag opzien gebaard in Brussel door de premier van Montenegro met ferme hand opzij te zetten, om vervolgens voor hem te gaan staan.
00:59

Supervrouw neemt autodief te grazen

Deze vrouw uit Wisconsin (VS) waagt haar leven om te voorkomen dat haar auto gestolen wordt. Misschien heeft ze niet de veiligste manier gekozen, maar de auto heeft ze nog!
00:46

Baasjes verstoten hond

De vierjarige pitbull Electra is verstoten door haar baasjes. Het asiel plaatst deze video van haar online om baasjes die hun huisdier achterlaten op hun plek te zetten.
01:14

Zonnig? Vergeet je hond niet!

Nederland gaat massaal in bikini in het zonnige weer.